Velkommen som medlem i Vejle Shotokan Karate-Do

 

                                                               

Tak fordi du valgte Vejle Shotokan Karate-Do som din sport. Karate er en livsstil en super sund kampsport. Den vil udvikle dine motoriske og tekniske færdigheder og med tiden vil du opleve, at karate er mere end blot en idræt.

 

 

Vi håber, du bliver glad for at træne hos os! Som nyt medlem har man altid en række spørgsmål i starten – det er helt naturligt. Herunder har vi forsøgt at besvare de mest almindelige. Skulle du have yderligere spørgsmål, så er du mere end velkommen til, at tage skrive til Cheftræner Jeanette Sensei på e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Hvornår skal jeg betale kontingent – og hvad koster det?

 

Betaling forfalder altid i måneden efter sæsonstart – dvs. september eller februar, afhængigt af, hvornår man er startet.

Man betaler for et halvt år af gangen. Senior fra 15 år 850,- pr. halvår. Junior 10-14 årige kr. 700,- pr. halvår. Miniholdet 6-9 årige er 450kr. pr. halvår. Når det er tid til at betale, så får du besked herom.

 

 

Hvordan melder jeg mig ind?

 

Du får nærmere besked, når du skal taste dig ind i vores medlemssystem på www.shotokan.dk

Ved fanen For medlemmer, kommer der en tekst For medlemmer & nye medlemmer, her finder du indmeld og betal kontingent. Vi åbner for nye hold normalt i August, men hold altid øje med vores hjemmeside for info. Holdet lukkes for nybegyndere efter 4 uger.

 

Hvad er en graduering?

 

I slutningen af en sæson december/juni måned afholder vi en graduering for alle medlemmer. Her skal medlemmet vise, at de mestrer de færdigheder, der er indlært i løbet af sæsonen. Her efter kan man købe et nyt bælte, der viser, at man har opnået en ny grad. Gradueringsgebyr pr. gang fra 10. kyu til 1. kyu er 100kr.

 

 

 

 

Hvornår skal jeg have en GI (karatedragt) – og hvor køber jeg den?

 

Det er forståeligt, at man ønsker en karatedragt, kaldet en GI, der skal være hvid, er udformede så de giver fri bevægelighed til slag og spark. De er også velegnede til, når vi skal hive og trække lidt i hinanden. Sidst men ikke mindst kan man købe en karatedragt, men det er ikke et krav som nybegynder, at have købt en karate gi. Den første måneds tid under prøvetiden, kan man fint træne i sportstøj, og se om karate er noget for dig. Efter prøve tiden på 4 uger senest, skal man købe en karate gi, som koster fra 250kr. alt afhængig af str.

Du kan købe en dragt på www.budoxperten.dk

 

Hvem underviser?

 

Vi råder over forskellige instruktører med 5-25 års erfaring inden for Karate. Instruktørerne skiftes til at undervise, hvorfor du her vil møde forskellige undervisere. På vores hjemmeside kan du se Instruktørerne.

 

Hvor kan jeg finde mere information?

 

Vores hjemmeside er altid opdateret – her kan du finde oplysninger om de fleste forhold i klubben og om karate generelt. Du finder hjemmesiden på www.shotokan.dk

Facebook gruppen Vejle Shotokan Karate Do er kun for medlemmer, der er medlems kriterier for at blive medlem der. Der skal der være en god tone på facebookgruppen. Ligeledes vil stødende opslag, upassende kommentar fra medlemmerne kan og vil ikke tolereres o.l. alle vil blive fjernet omgående.

 

 

Andre praktiske oplysninger

 

Din mobiltelefon skal være på lydløs under træningen. Der må heller ikke tales i mobiltelefon under træning. Der henvises til gangen eller udenfor. Dine negle skal være kortklippede og rene. Smykker, ringe, halskæder og ørenringe må du gerne lade blive derhjemme – de udgør en risiko for dig selv og dine træningskammerater. Vi forventer at i er engageret når i er tilstede og træner det i får besked på.

Vær stille når instruktøren taler. Afbryd aldrig!

 

Opdateret 11/10-20

Vel mødt hos Vejle Shotokan Karate-Do – vi glæder os til at træne sammen

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates