Træning med Ole sensei

 


 

Mandag d. 3/5 havde Vejle karate klub, igen den store fornøjelse at kunne byde en gæste instruktør velkommen.

Denne gang havde Jean Sensei fået fat i Ole Nielsen, som er 7 dan og fra Frederikshavn. Foruden Ole havde vi også fornøjelsen af kunne byde velkommen til en hel del andre brun og sortbælter, som var kommet for at træne med.

Undervisningen var lige som ved de foregående gæste instruktører delt op efter bæltegrader. Først var det hvid, gul og orange. Her blev trænet forskellige balance øvelser. Ole gik meget op i, at bevidstgøre eleverne om balancens betydning i karate. Bagefter trænede de forskellige afværgelses og rotations teknikker.

Grøn, violet, brun og sortbælte træningen startede ud med de samme teknikker som fra foregående hold. Herefter udviklede teknikkerne sig og der kom flere ting på.
Desuden fortalte Ole vidt og bredt om hans erfaringer inden for det at være dørmand. Pointen var at man i stedet for at ende i en fastlåst diskussion, hvor næste træk ville være et slagsmål. Skulle trække sig og gerne løbe væk i stedet for at slås. Alle blev enige om, at hvis det kunne lade sig gøre var det, det bedste.

Brun og Sort bælterne lukkede aftenen med en halv times træning. Her blev der udviklet og trænet videre på de foregående teknikker, blandt andet med en nedtagning og efterfølgende lås. Der blev også trænet nogle reaktion / parade øvelser.

Oss
Henrik smiley.gif

OBS du kan i øvrigt se flere billeder på Facebook ved at klikke her

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates