Jan Spatzek Sensei på besøg

jan-spatzek-vejle-2013-small


Onsdag d. 20. november var Jan Spatzek Sensei på besøg i klubben for at undervise. Mange spændte elever var mødt op, og glædede sig meget til at træne under Jan Sensei.

For nogle var det deres første møde med Jan Sensei og andre har haft fornøjelsen af at træner under ham før. Fra 17-18 underviste Jan Sensei begynderholdet.

Jeg tror mange af vores juniorer blev noget overraskede da han som det første efter opvarmningen bad dem alle om at sætte sig ned. Herfra skulle eleverne så støde, først fra siddende position, derefter på huk og til sidst på et ben.  Jeg ved personligt at det er en del sværere end det ser ud, men alle kæmpede rigtig godt både med balancen og med hofterne.

Derefter blev der undervist i Mae Geri (Frontspark) hertil fulgte også at træne på at løfte sit ben op inden man skulle sparke. Til sidst tog Jan Sensei sit bælte for at ramme elevernes bagerste ben med det hvis de ikke var hurtige nok. Det tror jeg bestemt de syntes var super sjovt at prøve. Alle juniorer klarede frisag :-)

Da kl. blev 18 var det fortsætterholdets tur til at træne under Jan Sensei. Der blev stiftet bekendtskab med Junro Shodan – Den første af 5 Junro kataer. Her var de 2 vigtigste ting at skubbe og trække. Med elevernes kampgejst og Jan Senseis gode undervisning kom vi helt igennem Junro Shodan. Personligt syntes jeg at den 1 ½ time vi havde med Jan Sensei gik alt for stærkt.

Jeg ser meget frem til næste træning med Jan Sensei.

Oss
Emilie


Se billeder her: Jan sensei træning

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates