graduering-vejle-vinter2013

Søndag d. 15. december var der igen graduering i Vejle karate do. Mange spændte elever, forældre og trænere var mødt op.

Kl. 9:30 gik alle elever, som skulle gradueres med Vlad Sensei over i spejlsalen for at varme op. I de første 15 minutter var der fælles opvarmning, efterfulgt af 15 min til selvstændig træning mhb. på finpudsning af teknikker. Alle eleverne var meget spændte. Selvom der ikke var tid til pjat og leg, kom der dog ind i mellem et par grin. Imens eleverne varmede op, fandt forældre og søskende sig til rette med kaffe og kage.

Kl. 10:00 gik gradueringen for alvor i gang. Eleverne sad nede for enden af dojoen og ventede spændt på, at det blev deres tur. De første hold, som var på banen, var vores fantastiske juniorer efterfulgt af nogle også fantastiske seniorer. De blev kaldt op i rækkefølge efter bæltegrad.

Efterhånden som vi bevægede os højere op i graderne, kunne man engang i mellem høre et enkelt ”WOW” eller lignende fra nogle ret imponerede forældre. Dette var især tilfældet under pudeøvelserne, hvor man rigtigt kan høre hvor hårdt, der bliver sparket eller slået.

Da alle hold havde været oppe og vise deres pensum, ventede de spændt på, at det skarpe dommerbord – bestående af Jean Sensei og Vlad Sensei - blev enige om nye grader og fik skrevet diplomer, så spændingen kunne udløses. Derefter blev der uddelt nye grader samt en enkelt kommentar eller to. Alle elever bestod, og der var smil over hele linjen.

Så blev det tid til uddeling af vandresværdet. Et sværd, som hver jul vandrer blandt instruktører, der har gjort en særlig indsats, er et godt forbillede for de andre, og er en stor drivkraft i klubben. Denne gang blev det meget velfortjent Vlad Sensei, som modtog dette sværd.

Personligt var det en super dag for mig. Det er altid skønt at være sammen med en masse glade mennesker med smil på læberne, men det er første gang jeg som instruktør fører mine egne juniorer til graduering og jeg blev så stolt over, hvordan I kæmpede for sagen.

Stort tillykke til alle jer, som har fået en ny grad, og stort tillykke til Vlad Sensei, som modtog vandresværdet.

Super godt kæmpet alle sammen!

Tak for en vellykket graduering :-)

Oss
Emilie

Se billeder fra graduering: Graduering vinter 2013

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates