junior-event-marts2014-1

Lad mig blot starte med at sige, det var en fantastisk aften. De første ord der kom en i hovedet.
Jo længere vi kommer ind i indblikket af aftenen, desto mere vil mine ord få betydning.
Men lad mig nu starte fra begyndelsen:   

Det hele startede med 15 min god spænding. Nu var det her min første gang, og lad mig sige det sådan her:" Det er ikke sidste gang." Jeg kommer ned i klubben og ser alle de glade ansigter og ikke mindst forældrenes. De får en god kop kaffe med fuld afslapning.
Der var lige en halv times tid til lige at falde til og så starter aftenen ellers med Vladislavs fantastiske træning, som bestod af alt mulig form for god, hård og spændende træning.
Efter det var det op og i bad. Da man så kom ned stod der 7 hele familie pizzaer, og hvis i ikke er helt klar over hvor store de er, så tage 4 spisebords stole og sæt dem sammen, ca. den størrelse.
Der gik en del af tiden med de pizzaer og der var 2 til overs.
Efter det var alle næsten for fulde til at gå. Så var det ellers bare at finde madrassen og lægge sig til rette. Der var en stemme rundt angående hvad vi skulle se, og fordi vi er i en karate klub, blev det selvfølgelig "Karate Kid". Der blev forresten ikke rigtig sovet, i hvert fald ikke fra min side.
Da vi så endelig begyndte at sove rigtig godt, skulle vi selvfølgelig op til Frederiks dejlige morgentræning. Den var heller ikke helt afslappende, men det var en god start på morgnen.
Selvfølgelig blev der også lidt hygge med morgenmaden. Der var dog en af alle os der var så sej at tage den næste træning igen kl 11 eller deromkring, "Louise Barfoed" hun er en ninja!
Med alt det her vil jeg gerne takke dem som stod for det og har brugt deres fritid på os
Tak til Emilie, Vladislav, Viktor og Frederik :D
   
Oss
Sune

junior-event-marts2014-2

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates