Dan graduering d. 2 november

Søndag d. 2 november var der dan graduering i Valby. Der var ca. 25 der skulle op til shodan, 5 til nidan og 1 til sandan.
Da jeg ankom var der allerede mange der var i gang med at varme op, dog var seriøsiteten meget blandet. Nogle var gået helt ind i sig selv, mens andre stod og pjattede med hinanden. Det viser bare hvordan nogle håndtere presset og nervøsiteten.

Gradueringen gik i gang kl. 14.00.
De havde delt gradueringen op i 3 dele:

  1. 1.Kihon
  2. 2.Kime Waza, kata og bunkai
  3. 3.Jiyu Ippon Kumite

De tog alle der skulle op til shodan op først, dette var jeg glad for!

Mens der blev gradueret, skulle resten af os sidde nede bagved i dojoen. Man kunne se hvordan alle trippede og gerne bare vil op! Det var intenst!

Kl. 17 var de færdige med at graduere til shodan - de havde sat at vi skulle være færdige kl. 16.00. De valgte at give os vores bedømmelse inden de begyndte at graduere til nidan og sandan. Dette var jeg var jeg glad for! Vi var ca. 20 der bestod og 5 der desværre ikke gjorde.

Jeg bestod.

Jeg var flyvende efter jeg bestod, både fysisk og mentalt! Og det er jeg stadigvæk, jeg synes det var en så intens oplevelse, både at træne op til det men også til selve gradueringen. Jeg har lært meget om mig selv, op til graduering.

Victor I. Bjerre

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates