Isabell til World Cup 2019 i Karate

 

Isabell Due deltager i kumite til World Cup 2019 med SKIF Danmark Landsholdet i Hradec Kralove Tjekkiet 16-22. juli

 

Et lille mini portræt af Isa fra Vejle Shotokan Karate-Do

 

Hun gik først til fodbold, og derigennem fik hun også en god grundform, meget løb og teknik med fødderne passede Isa godt, men med tiden fik hun skader, og kedede sig også med fodboldspillet siger hun.

 

Isa ville heldigvis som så mange andre piger gerne starte til karate. Hun startede som 9 årig i Vejle Shotokan Karate-Do i august 2014. Vi husker tydeligt, at Isa var en meget stille pige og forsigtig især i starten, men hun passede sin træning.

 

Det som tiltrak Isa var de hurtige skift og bevægelser, der er i karate megen styrke og den hårde disciplin. Med Karate ramte Isa det, der var bedst for hende. Hun har fundet den ro, der er i sporten og ikke mindst fællesskabet som betyder rigtigt meget. Isa siger, at Karate har gjort mig meget stærkere, og troen på jeg kan godt.

 

Isa har altid givet den gas lige fra, da hun startede med karate, hvor hun var ikke den bedste i starten, men igennem hårdt arbejde kom hendes store talent for kumite til udtryk, og vi fandt faktisk hurtigt ud, at Isa skulle prøve at kæmpe kumte. Det var lige Isa. Hun brænder for kumite, og er meget ydmyg, hun træner stenhårdt, og lytter til sin træner/coach Jeanette Sensei samt de trænere, der er omkring SKIF Landsholdet.

 

For ca. 16mdr. siden startede vi Talentholdet op i Vejle, hvor ca. 20 unge deltog fra start, og Isa var også med. Isa har deltaget i mange forskellige kumite stævner, og er meget aktiv både i klubben, men opsøger også gerne andre træningsmuligheder. Der er også kommet medaljer på den konto.

 

Isa er en super person, en god ambassadør for karate samt ikke mindst klubbens elever. Hun er altid positiv, og er meget målrettet i sin træning.

Den hårde træningsindsats har andre også bemærket, så på et tidspunkt skulle Isa prøve kræfter med SKIF Talentcenter Vest under Jesper Sensei, og det er bare gået stærkt for Isabell Due, så stærkt at hun har indløst en billet til SKIF WC 2019 i kumite, hvilket er fuldstændig fantastisk for Isa og klubben.

 

Isa fik i år helt fortjent Fighterpokalen i klubben 2019

 

Stort Tillykke Isa, vi glæder os til at følge dig og Landsholdet i Tjekkiet fra 16-22. Juli 2019

 

Osu

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Hal 2 | 7100 Vejle
By Free joomla 1.7 Templates