Mission
Vi er en karateklub af høj faglig kvalitet, der ønsker at gøre en forskel i lokalsamfundet

Høj kvalitet
Gennem planlægning, uddannelse, træninger og deltagelse i seminarer søger vi at nå en høj kvalitet i vores karate og arbejdet hermed.

Gennem karate skaber vi bedre mennesker
Vi ønsker at gøre en forskel i lokalsamfundet ved at udbrede karatens ånd til børn, unge og voksne. Ved at træne karate for man det godt som person, og udvikles hele tiden. Karate er en livsstil for mange.

Effektiv karate
Vi søger at uddanne vores medlemmer til at agere hensigtsmæssigt i en presset situation, fysisk som mentalt. Alt dette gennem den hårde karate træning.

Højt informationsniveau
Vi holder et højt informationsniveau internt i Instruktørgruppen til medlemmerne. Herunder via de lukkede Facebook grupper som kun klubbens medlemmer har adgang til. Forældre gruppen er ligeledes involveret i klubben, i form af praktiske gøremål, samt et højt informationsniveau til forældre er vejen til den succes vi har og samarbejde.

Websiden opdateres hver søndag.

Revideret 19/5-19

Vejle Shotokan Karate-Do | DGI-huset Vejle | Hal 2 | 7100 Vejle